Tyylistä toiseen

Jos etsii vuokrakämppää Lontoosta, historiallisessa The Ragged School nimisessä rakennuksessa olisi tämä yhden makuuhuoneen asunto vapaana ja vuokrattavissa joko kalustettuna tai kalustamattomana.  Aikamoinen kämppä!  Kiinteistönvälittäjä The Modern Housen sivuilta löytyy lisä- ja hintatietoja.

This interesting one-bedroom apartment situated in central London is available for rent with or without the furnishings.  More information from the Modern House web site.Klassista tyyliä

Carol Glasser Interiorsin tyylikkäitä ja kauniita sisustuksia.  Toimisto on sisustanut koteja jo neljä vuosikymmentä ja töitä on esitelty monissa sisustuslehdissä. 

Stylish interiors from the Carol Glasser Interiors.Mökki metsän keskellä

Minulle tulee mieleen satu Hannusta ja Kertusta tätä taloa katsellessa. Eihän se mikään piparkakkutalo ole, mutta on kuitenkin aika sadunomainen ulkomuodoltaan ja sisätiloiltaan.
Keittiön ruokailutila on todella mukavan ja viihtyisän näköinen.  Siellä olisi mukava viettää aikaa läheistensä ja ystäviensä kanssa teetä juoden ja maailmaa menoa ihmetellen.
Kylpyhuoneen lattiasta löytyy hyvä koristeluidea. Tämä tunnelmallinen metsämökki löytyi puolalaisesta Kocham Wies-lehden nettisivuilta.

A cozy cottage from the Polish Kocham Wies magazine.


Kuvat: Kuba Pajewski

No comments:

Post a Comment