Sisustusideoita perjantaille

Todella paljon mielenkiintoisia ideoita sisustukseen hollantilaisen VT Wonen-lehden nettisivuilta!
Puolitetut jakkarat ja pöytä ovat hyviä ideoita kapeisiin tiloihin. Jakkaroita voisi miettiä vaikkapa makuuhuoneen yöpöydiksikin.
Olohuoneen seinää vasten nojaavat jättikirjaimet olisi varmasti itsekin helppo tehdä - ei muuta kuin ruuvaa pari lautaa ristiin ja sitten maalia pintaan.
Valkoisen sisustuksen suosijat voivat päällystää kirjat valkoisella paperilla sopimaan kokonaisuuteen. Valkoisen kaktuksen olemassaolosta en tiedä:), mutta muovisen voisi hyvin spreijata valkoiseksi. Itseä kyllä noin täydellisen valkoisessa tilassa voisi ahdistaa... No, kaikki tyylillään!
Lukusopen halkojalkaisen jakkaran punottu suojus on mahtava ja muutenkin koko jakkara iki-ihana. Mitenkähän tuollaisen saisi itse aikaan? Peruspylvässilmukoita osaan tehdä ja ehkä saisin tuollaisen väsättyäkin, mutta noin isoa virkkuukoukkua ei taida olla saatavilla:) Ja toinen ongelma olisi että mistä noin paksua lankaa tms. materiaalia olisi saatavilla?
Alimman kuvarivin tappiseinäideaa voi käyttää monessa tilassa: eteisessä, makuuhuoneessa, komerotiloissa tai lastenhuoneessa jne. järjestystä ylläpitämässä. Näin isolle pinnalle toteutettuna on jo tilataidetta.
Vanhan rautasängyn pohjalle on sijoitettu esineitä nykytyylin mukaan huolettomasti sommitellen. Kotimaiset vanhat hetekanpohjatkin toimisivat hyvin taustana monenlaiselle kokoelmalle ja idealle.


Inspiration from the VT wonen magazine.


No comments:

Post a Comment